ISO 9001

Kwaliteitsmanagement

Wij helpen u met al uw ISO 9001 vraagstukken

ISO2HANDLE is een platform dat ondernemers ondersteunt in beheer van diverse normschema's en wetgeving. Dit doen we samen met partners die u kunnen adviseren over de invulling van relevante normen en wetgeving. Bent u benieuwd hoe we u kunnen helpen met uw vraagstuk? Neem dan contact met ons op.

Google reviews

 • Maike Korthout

  ISO2HANDLE heeft een top systeem wat flexibel in te zetten is voor elk bedrijf. Met de voorzetten die standaard in het systeem zitten, kun je als klein bedrijf op een praktische manier een managementsysteem opzetten. Het is ook mogelijk alles zelf te doen, waardoor het ook aansluit op de systemen van grote bedrijven. Daarnaast is de service en ondersteuning goed, en wordt er altijd met je meegedacht. Ik werk als partner nauw samen met ISO2HANDLE en zou dit zeker niet meer anders willen!

 • Glenn Saber

  ISO2Handle is een top systeem om mee te werken en perfect om een audit mee te behalen. Overzichtelijk, makkelijk om mee te werken en vooral de medewerking vanuit de ontwikkelaars is erg goed. Het systeem biedt zoveel potentie dat er nog heel veel moois gaat komen en het kan niet anders dan dat dit hét systeem voor de toekomst gaat zijn op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

 • A. Schroder

  Handig systeem
  Handig systeem, user-friendly, met agenda, deels ook zelf makkelijk in te richten, waardoor je geen enkele stap over het hoofd ziet en je wordt geholpen met het going-business gaan van het kwaliteitshandboek.
  Goede service.

 • W. Bommel

  Wij zijn eindgebruiker van ISO2Handle en dit managementsysteem bevalt ons tot op heden uitstekend. ISO2Handle is een veelomvattend systeem met registraties, documentatie etc. op uiteenlopende (deel)gebieden. Mogelijkheden die we in de toekomst verder gaan benutten voor ons ISO9001:2015 management systeem. Daarnaast is de prijs/kwaliteit verhouding prima en levert ISO2Handle goede support, aanrader dus!

 • Albert M

  Hands' on en betrouwbaar
  Bij ISO2HANDLE is service geen afdeling, maar het zit in hun "dna". Ik krijg steeds heel snel antwoord op vragen. Het is fijn dat de medewerkers van ISO2HANDLE zich ook na de aankoop blijven inzetten voor mijn maximale klanttevredenheid. Fijn om mee samen te werken. Sterk aanbevolen!

 • W. Bommel

  Dé manier om managementsystemen te digitaliseren!

Waarom kiezen voor ISO2HANDLE?

 • Alle benodigde aspecten geborgd in één systeem.
 • Binnen 5 min aan de slag.
 • Korte doorlooptijd.
 • Altijd up-to-date.
 • Naadloze integratie met uw andere normen / certificaten.
 • Advies op maat van onze partners.
 • Goede klantenservice.
 • Geen verborgen kosten.

ISO 9001 is een internationaal erkende norm voor een kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) en helpt uw organisatie om bedrijfsprocessen te beheersen en te verbeteren.

Een goed ingericht KMS zorgt ervoor dat uw organisatie voldoet aan de behoeften, eisen en wensen van klanten en andere belanghebbenden. Ook het voldoen aan bepaalde Wet en regelgeving kan hierbij horen.

ISO 9001 is de meest gebruikte KMS norm ter de wereld, met meer dan 1 miljoen ISO 9001 gecertificeerde organisaties in 189 landen.

Graag stellen wij u voor aan Marco van Burken, de auteur die de inrichting en formulieren van de ISO 9001 norm in ISO2HANDLE heeft ingeregeld. Marco heeft jarenlange ervaring met het implementeren van ISO 9001 en heeft vanuit deze ervaring ISO 9001 in ISO2HANDLE vorm gegeven. 

Als u voor deze norm kiest kunt u snel, onder begeleiding van uw eigen consultant aan de slag om uw organisatie te certificeren. U bent niet verplicht om de norm zo te gebruiken zoals deze standaard is ingericht. U heeft alle flexibiliteit om formulieren bij te maken, aan te passen en op basis hiervan uw eigen workflows in te richten en rapportages te maken.

Als u gebruik wilt maken van ISO2HANDLE voor ISO 9001 neem dan contact op met een van onze externe consultants op het gebied van ISO 9001. Zij kunnen voor u een omgeving aanvragen en/of u ondersteunen bij het implementeren van de norm. Heeft u al een eigen partner, geen probleem. Uw partner kan de inhoudelijke implementatie doen en wij ondersteunen dan bij het technische gedeelte.

ISO 9001 functionaliteit

Volledig digitaal Management Systeem

Met ISO2HANDLE zet u een grote stap voorwaarts in de digitale toekomst van uw bedrijf. Als onderstaande omschrijving bij u past is de kans groot dat wij samen ervoor kunnen zorgen dat u kosten bespaart en u zich nog meer kan richten op kwaliteit en het core proces van uw organisatie.

U werkt nu wellicht al met een (al dan niet digitaal) handboek met daaromheen een aantal formulieren om de processen in uw organisatie te beschrijven. Soms al opgeslagen in een digitale omgeving als sharepoint of Google drive. Dit werkt prima voor u maar uw data is voornamelijk statisch en u bent niet 100% zeker dat de data altijd accuraat is.

Het zou u helpen als u eenvoudig overzicht kreeg van het aantal klachten dat binnenkomt en u wilt er graag zeker van kan zijn dat ook alle klachten geregistreerd worden. Hoeveel klachten staan er eigenlijk nog open en bij wie? Wat zijn die maatregelen die genomen moesten worden?

Als u met dit soort vragen zit dan kan ISO2HANDLE u helpen. Met ISO2HANDLE bent u Always in Control.

Maatregelen beheer

Er zijn tal van momenten waarop u als organisatie een maatregel moet treffen. Bijvoorbeeld bij een klacht of incident, nav een directiebeoordeling of een interne audit.

Hoe fijn is het om bij het treffen van een maatregel deze ook direct te kunnen registreren en dat afhankelijk van het geval automatisch de juiste personen gewaarschuwd worden. Met ISO2HANDLE zorgt u ervoor dat u zicht houdt op de te nemen maatregelen. Dit resulteert in rapportages die u inzicht geven in de voortgang, status en scores van de door u genomen maatregelen.

Wilt u maatregelen uitbreiden of eigen grafieken maken? Dat kan dat ook. Met ISO2HANDLE kunt u uw formulieren uitbreiden, zelf grafieken maken en deze toevoegen aan uw dashboards.

Heldere beleidsstructuur

Bij het implementeren van ISO 9001 is het van belang om vast te leggen wat de strategische doelen van uw organisatie zijn. In ISO2HANDLE kunt u zelf formulieren maken om dit vast te leggen. Onze software heeft echter hiervoor standaard de volgende formulieren beschikbaar:

 • SWOT Analyse om uw sterkte, zwakte, kansen en bedreigingen in kaart te brengen
 • Turtle diagram om eenvoudig processen vast te leggen
 • Strategische doelstellingen om uw doelen te registreren
 • Prestatie indicatoren om te meten hoe uw organisatie presteert

Naadloze integratie met andere normen en BRL's

Vaak is ISO 9001 de basis voor uw managementsysteem. Mocht u op een later moment een andere norm zoals een ISO 14001, VCA of ISO 27001 willen implementeren of een Business Richtlijn (BRL) willen inrichten dan werken de normen, BRL’s en in te vullen formulieren naadloos met elkaar samen. Zodoende hoeft u geen dubbel werk te doen, waardoor u tijd bespaart en u zich kunt richten op uw klanten.

Interne audits en directiebeoordelingen

Eens in de zoveel tijd zal er binnen uw organisatie een interne audit of directiebeoordeling plaatsvinden. Doel is om te kijken of uw organisatie compliant is aan de norm. Hiervoor moet u inzicht geven in de processen, klachten, genomen maatregelen enz enz. Vaak levert dat op het laatste moment stress op omdat niet alle informatie eenvoudig voor handen is. Doordat u met ISO2HANDLE werkt staat alles op een plek en kunt u snel van start.

Audit planning

ISO2HANDLE biedt een volledige audit planning waarmee u altijd kunt zien wat er wanneer is geaudit en wat er wanneer geaudit gaat worden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Audit checklijsten

Met ISO2HANDLE kunt u zelf eenvoudig en snel check lijsten maken. Deze lijsten zijn direct mobiel beschikbaar, zijn te gebruiken in uw rapportages en kunnen gebruik maken van al uw andere formulieren.

Klanttevredenheid monitoring

In ISO2HANDLE kunt u snel en eenvoudig klanttevredenheid monitoren op basis van orders, projecten of uw eigen variabelen.

Cursus en opleidingenbeheer

Binnen ISO2HANDLE kunt u snel en eenvoudig de opleidingen en cursussen van uw medewerkers beheren. Dit zorgt er voor dat u altijd overzicht heeft en nooit iets mist.

Sectie

Lege sectie. Bewerk pagina om inhoud hier toe te voegen.

Standaard in ISO2HANDLE

Al uw documentatie op één plek in de cloud

Met ISO2HANDLE heeft u altijd al uw documentatie op één plek, online en in de cloud. Al deze documentatie werkt met elkaar samen waardoor u nooit zaken dubbel hoeft vast te leggen. Daarnaast bevat ISO2HANDLE automatisch revisiebeheer. U kunt daardoor altijd zien wat wanneer is aangepast door wie en u raakt dus nooit iets kwijt. Mist u stappen, wilt u stappen uitzetten of verbergen voor bepaalde groepen? Geen probleem, in ISO2HANDLE kunt u dit moeiteloos zelf instellen.

Al uw registraties op één plek in de cloud

ISO2HANDLE biedt alle registraties die u nodig heeft voor uw normen en of brancherichtlijnen. Wij zetten hiervoor formulieren voor u klaar. Deze formulieren zijn zeer toegankelijk op zowel mobiel, tablet als op uw desktop en werken met elkaar samen waardoor u nooit zaken dubbel hoeft in te vullen. U kunt zelf formulieren uitbreiden, aanpassen, uitschakelen of toevoegen.

Excel import & export

U kunt in ISO2HANDLE snel en eenvoudig al uw registraties importeren, exporteren en aanpassen met de Excel module. Dit scheelt tijd en geld.

Geavanceerde live rapportages

ISO2HANDLE heeft een zeer geavanceerde rapportagemodule. Hierin kunt u van ieder formulier de inhoud van alle registraties gebruiken als datapoints in tal van grafieken. Wij doen hierin een voorzet maar als u het anders wilt zien dan kunt u zo veel grafieken maken als u wilt. Over ieder denkbare X- en Y-as met filters, diverse lijnen en historie. Deze grafieken kunt u vervolgens op uw eigen dashboards toevoegen zodat u altijd in control bent.

Al uw bestanden centraal met revisiebeheer

U kunt binnen ISO2HANDLE bestanden uploaden bij stappen, formulieren, maatregelen of andere relevante items. Dit geüploade bestand heeft zijn eigen authorisatiemogelijkheden en is vervolgens op andere plekken opnieuw te koppelen. Bestanden hebben binnen ISO2HANDLE ook eigen revisiebeheer waardoor u altijd met de laatste versie werkt.

Integraal maatregelen beheer

Op tal van plekken in uw managementsysteem wilt u de mogelijkheid hebben om maatregelen te registreren. Binnen ISO2HANDLE kan dit en kunt u live overzichten maken van welke maatregelen waar nog open staan en voor wie.

Universele workflows

Binnen ISO2HANDLE kunt u automatische workflows maken met notificaties. Zo kunt u instellen dat als er een maatregel wordt gemaakt, de toegewezen persoon hier automatisch een mail van krijgt. Zodra deze persoon de maatregel op “afgerond” zet krijgt de indiener hier bericht van. ISO2HANDLE doet hierin een voorzet maar als u het anders wilt zien dan kunt u dit instellen zoals u wilt.

Notificaties

Zorg dat uw mensen altijd up-to-date zijn met live dashboards en notificaties. U kunt zelf instellen wanneer u vindt dat er een notificatie uitgestuurd moet worden en naar wie. Bijvoorbeeld: stuur een notificatie naar persoon X, Y en Z wanneer de “status” wijzigt van een klacht naar “A” of “B”. Stuur de inhoud van deze klacht mee in de mail en laat mij de mail aanvullen met een additioneel bericht.

Geavanceerd authorisatiemodel

Binnen ISO2HANDLE kunt u accounts toevoegen voor uw medewerkers. Vervolgens kunt u mensen toevoegen aan groepen die lees- of schrijfrechten hebben op stappen, formulieren, bestanden en grafieken. ISO2HANDLE doet hier in een voorzet, maar als u het anders wilt dan kunt u dit zelf instellen.

Geavanceerd gebruikersbeheer

U kunt gebruikers één voor één toevoegen of als bulkactie vanuit Excel. Deze gebruikers kunt u in groepen plaatsen die hun eigen rechten hebben. U kunt ook accounts toegang geven voor een bepaalde periode. Dit is bijvoorbeeld handig voor externe auditors.

Tweetalig

ISO2HANDLE is volledig tweetalig. U kunt met een simpele muisklik het hele platform dus Engelstalig of Nederlandstalig instellen.

Download uw handboek

Ieder handboek dat u maakt in ISO2HANDLE is volledig te downloaden naar Word, PDF of als print. Uw links, bestanden en formulieren worden hier automatisch aan toegevoegd.

Start je gratis demo