Partner worden

Werk pro-actief en efficiënt met ISO2HANDLE #hulpOpAfstand #notificaties #digitaal

Partner worden

Ben je een consultancy organisatie en implementeer je certificeringen dan verwelkomen wij jou graag als partner van ISO2HANDLE. Wij hebben een uitgebreid partnerprogramma waarmee wij als doel hebben dat jij je eindklant beter, sneller en efficiënter kan helpen. Dit kost je geen geld. Sterker nog, als partner kan je geld verdienen, efficiënter werken en proactief je klant adviseren.

De voordelen van een partnership

Belangrijkste uitgangspunt bij een partnership is dat alle betrokken partijen voordeel halen uit een partnership. De eindklant omdat ze een beter inzicht heeft in haar processen en zich daardoor beter kan richten op haar corebusiness. Jij als consultant of consultancy organisatie doordat je eenvoudig inzicht hebt in de processen bij je klant waardoor jij proactief kunt handelen en gerichter advies kan geven. Wij als ISO2HANDLE doordat wij ons kunnen focussen op het leveren van state of the art software.

Hoe gaat het in zijn werk

We horen je denken, moet ik technisch geschoold zijn om partner te worden? Het antwoord is nee. ISO2HANDLE is een uitermate gebruiksvriendelijke applicatie die jij met één gratis training van onze kant onder de knie hebt. Hierna kan je eenvoudig onze software bij je klanten implementeren. De applicatie is volledig flexibel in te richten zodat jij je eigen visie, workflows, formulieren, bestanden etc. kan gebruiken. Veel staat echter al standaard tot je beschikking waarbij je zelf kan bepalen of je iets “aan” of “uit” zet.

Stap 1: Je maakt online een database aan via onze Partner Portal.

Wanneer je een ISO2HANDLE partner bent krijg je toegang tot jouw persoonlijke consultant portal. In deze portal kan je zelf klant omgevingen aanmaken, uitbreiden en monitoren.

Stap 2: Je kiest de norm certificeringen die je wenst te integreren in het management systeem.

Een ISO2HANDLE omgeving bevat een of meerdere norm / BRL templates die bestaan uit een boom, formulieren, grafieken en dashboards. Je kan echter ook een volledig eigen boom met eigen formulieren, grafieken en dashboards maken.

Daarnaast kan je bestaande templates aanpassen naar hoe jij ze wil gebruiken.

Stap 3: Je loopt samen met de klant de formulieren door, past deze aan, integreert deze met rapportages en workflows. Je kan op afstand dit proces volgen en hoeft niet voor alles naar de klant toe.

Omdat ISO2HANDLE volledig in de cloud werkt, jou pro-actief op de hoogte stelt van notificaties en jij realtime jouw klant kan monitoren kan je pro actief en efficiënt werken. Zo wordt alle digitale informatie voor directiebeoordelingen en interne audits bijvoorbeeld al automatisch voor je klaar gezet.

Stap 4: Je vraagt het certificaat aan zoals je dat altijd doet.

Je kan een externe auditor voor een bepaalde tijd toegang geven door een tijdelijk auditor account voor hem aan te maken. Daar naast geeft de software van ISO2HANDLE je in de aanloop naar een audit inzicht of en zo ja, waar er eventueel nog informatie mist.

Stap 5: Je volgt het proces van de klant op ieder gewenst moment online en adviseert jouw klant pro-actief als je ziet dat er iets “mis” dreigt te gaan.

Het afsluiten van een monitorings en/of management abonnement met jouw klant wordt een stuk eenvoudiger met ISO2HANDLE. Je kan namelijk op afstand direct meekijken wat er gebeurt, missende informatie invullen, verbeteren of wijzigen.

Bekijk ons partner programma

Je werkt met de nieuwste software en betaalt daar zelf niets voor

ISO2HANDLE is het nieuwste online managementsysteem dat op de zelfde techniek is ontwikkeld als Facebook. Het is altijd en overal bereikbaar, volledige mobile ready en razendsnel. Naast het feit dat ISO2HANDLE erg gebruiksvriendelijk is, is het ook erg flexibel. Wij doen een voorzet en geven jou de tools om eigen processen en visie te volgen. Je kan dan ook zowel vanuit de normen als vanuit de handboek gedachte werken. Als je liever een andere opbouw, andere formulieren of andere grafieken wil hebben dan ben je volledig vrij om het te gebruiken zoals jij dat wil.

ISO2HANDLE helpt u bij uw acquisitie van klanten

ISO2HANDLE trekt met behulp van een uitstekend online marketing team opdrachtgevers aan die gecertificeerd willen worden. Omdat wij nooit zelf klanten helpen bij dit proces en alleen de software leveren brengen we deze potentiële klanten onder bij onze partners.

Recurring inkomsten

Onze partners bouwen veelal aan een portfolio van recurring abonnementen. Naast de software kan jij eenvoudig je klanten verrassen met een service die ervoor zorgt dat je klant (op afstand) wordt gemonitord en waarbij jij zorgt dat je klant compliant blijft met de juiste norm. Het verkopen van service abonnementen geeft je een vaste recurring stroom van inkomsten en biedt veelal een oplossing voor je ondeclarabele uren.

Partnernetwerk

ISO2HANDLE heeft een groot partnernetwerk dat elkaar helpt. Zo hebben sommige partners veel verstand van norm A, waar andere meer verstand hebben van norm B. Daarnaast hebben sommige partners werk over waar andere partners werk kunnen gebruiken. ISO2HANDLE verbind en ondersteund haar partners om samen een beter resultaat te creëren.

Trainingen

ISO2HANDLE organiseert met haar partners verschillende trainingen voor upcoming normen, BRL’s en/of wetgeving. Zo geven we AVG en GDPR trainingen met ICT Institute, diverse ISO trainingen zoals ISO 27001 en organiseren we trainingen voor aanverwante tools zoals de Milieubarometer van Stimular. Als partner krijg je met korting toegang tot deze trainingen.

Partner worden? Neem dan contact met ons op

“ISO2HANDLE geeft je inzicht, overzicht en bespaart je tijd”