Partner worden

Werk pro-actief en efficiënt met ISO2HANDLE #hulpOpAfstand #notificaties #digitaal

Bent u een consultancy organisatie en implementeert u certificeringen dan verwelkomen wij u graag als partner van ISO2HANDLE. Wij hebben een uitgebreid partnerprogramma waarmee wij als doel hebben dat u uw eindklant beter, sneller en efficiënter kunt helpen. Dit kost u geen geld. Sterker nog, als partner kunt u geld verdienen, efficiënter werken en proactief uw klant adviseren.

De voordelen van een partnership

Belangrijkste uitgangspunt bij een partnership is dat alle betrokken partijen voordeel halen uit een partnership. De eindklant omdat ze een beter inzicht heeft in haar processen en zich daardoor beter kan richten op haar corebusiness. U als consultant of consultancy organisatie doordat u eenvoudig inzicht heeft in de processen bij uw klant waardoor u proactief kunt handelen en gerichter advies kunt geven. Wij als ISO2HANDLE doordat wij ons kunnen focussen op het leveren van state of the art software.

Hoe gaat het in zijn werk

Ik hoor u denken, moet ik technisch geschoold zijn om partner te worden? Nee is het antwoord. ISO2HANDLE is een uitermate gebruiksvriendelijke applicatie die u met één gratis training van onze kant onder de knie hebt. Hierna kunt u eenvoudig onze software bij uw klanten implementeren. De applicatie is volledig flexibel in te richten zodat u uw eigen visie, workflows, formulieren, bestanden enz enz kunt gebruiken. Veel staat echter al standaard tot uw beschikking waarbij u zelf kunt bepalen of u iets “aan” of “uit” zet.

Stap 1: u maakt online een database aan via onze Partner Portal

Wanneer u een ISO2HANDLE partner bent krijgt u toegang tot uw persoonlijke consultant portal. In deze portal kunt u zelf klant omgevingen aanmaken, uitbreiden en monitoren.

Stap 2: u kiest de norm certificeringen die u wenst te integreren in het management systeem

Een ISO2HANDLE omgeving bevat een of meerdere norm / BRL templates die bestaan uit een boom, formulieren, grafieken en dashboards. U kunt echter ook een volledig eigen boom met eigen formulieren, grafieken en dashboards maken.

Daarnaast kunt u bestaande templates aanpassen naar hoe u ze wilt gebruiken.

Stap 3: u loopt samen met de klant de formulieren door, past deze aan, integreert deze met rapportages en workflows. U kunt op afstand dit proces volgen en hoeft niet voor alles naar de klant toe.

Omdat ISO2HANDLE volledig in de cloud werkt, u pro-actief op de hoogte stelt van notificaties en u realtime uw klant kunt monitoren kunt u pro actief en efficiënt werken. Zo wordt alle digitale informatie voor directiebeoordelingen en interne audits bijvoorbeeld al automatisch voor u klaar gezet.

Stap 4: U vraagt het certificaat aan zoals u dat altijd doet

U kunt een externe auditor voor een bepaalde tijd toegang geven door een tijdelijk auditor account voor hem aan te maken. Daar naast geeft de software van ISO2HANDLE u in de aanloop naar een audit inzicht of en zo ja, waar er eventueel nog informatie mist.

Stap 5: U volgt het proces van de klant op ieder gewenst moment online en adviseert uw klant pro-actief als u ziet dat er iets “mis” dreigt te gaan.

Het afsluiten van een monitorings en of management abonnement met uw klant wordt een stuk eenvoudiger met ISO2HANDLE. U kunt namelijk op afstand direct meekijken wat er gebeurt, missende informatie invullen, verbeteren of wijzigen.

Bekijk ons partner programma

U werkt met de nieuwste software en betaalt daar zelf niets voor

ISO2HANDLE is het nieuwste online managementsysteem dat op de zelfde techniek is ontwikkeld als Facebook. Het is altijd en overal bereikbaar, volledige mobile ready en razendsnel. Naast het feit dat ISO2HANDLE erg gebruiksvriendelijk is, is het ook erg flexibel. Wij doen een voorzet en geven u de tools om eigen processen en visie te volgen. U kunt dan ook zowel vanuit de normen als vanuit de handboek gedachte werken. Als u liever een andere opbouw, andere formulieren of andere grafieken wilt hebben dan bent u volledig vrij om het te gebruiken zoals u dat wilt.

ISO2HANDLE helpt u bij uw acquisitie van klanten

ISO2HANDLE trekt met behulp van een uitstekend online marketing team opdrachtgevers aan die gecertificeerd willen worden. Omdat wij nooit zelf klanten helpen bij dit proces en alleen de software leveren brengen we deze potentiële klanten onder bij onze partners.

Recurring inkomsten

Onze partners bouwen veelal aan een portfolio van recurring abonnementen. Naast de software kunt u eenvoudig uw klanten verrassen met een service die ervoor zorgt dat uw klant (op afstand) wordt gemonitord en waarbij u zorgt dat uw klant compliant blijft met de juiste norm. Het verkopen van service abonnementen geeft u een vaste recurring stroom van inkomsten en biedt veelal een  oplossing voor uw ondeclarabele uren.

Partnernetwerk

ISO2HANDLE heeft een groot partnernetwerk dat elkaar helpt. Zo hebben sommige partners veel verstand van norm A, waar andere meer verstand hebben van norm B. Daarnaast hebben sommige partners werk over waar andere partners werk kunnen gebruiken. ISO2HANDLE verbind en ondersteund haar partners om samen een beter resultaat te creëren.

Trainingen

ISO2HANDLE organiseert met haar partners verschillende trainingen voor upcoming normen, BRL’s en/of wetgeving. Zo geven we AVG en GDPR trainingen met ICT Institute, diverse ISO trainingen zoals ISO27001 en organiseren we trainingen voor aanverwante tools zoals de Milieubarometer van Stimular. Als partner krijgt u met korting toegang tot deze trainingen.

Partner worden? Neem dan contact met ons op

“ISO2HANDLE geeft u inzicht, overzicht en bespaart u tijd”