Officemanager

Als officemanager ondersteun ik sinds een maand het management van ISO2HANDLE in velerlei opzichten. Lees in het blog hiernaast hoe leuk en veelzijdig mijn functie is!

Laat ik mij eerst even voorstellen:

Mijn naam is Jacqueline Gerritsen en sinds 1 maart werk ik 28 uur per week als officemanager bij ISO2HANDLE. Mensen, wat een leuk bedrijf is dat! Met mijn credo, om elke dag het verschil te willen maken, kan ik hier echt mijn ei kwijt. De eerste maand is voorbij gevlogen.

 

Waarom ISO2HANDLE?

Voordat ik solliciteerde bij ISO2HANDLE had ik uiteraard al de website bekeken. Het viel mij direct op dat het een bedrijf is met relatief jonge medewerkers die spontaan overkomen. Ook de informele sfeer op kantoor sprak me direct aan. De doorslag was toch wel het enthousiasme en de drive van de medewerkers, wat voor mij een heerlijke cultuur is om plezierig te werken en succesvol te zijn.

 

Mijn nieuwe collega’s

De collega’s waar ik het meest mee werk zijn Marco van Burken en Marc Abbink. Twee hele leuke en spontane mannen, van wie ik al heel erg veel heb mogen leren. Verder heb ik kennis mogen maken met Gijs van Heijst, die veelal “op pad” is en Harjo Claus, onze financiële man/boekhouder. In de toekomst hoop ik ook hen te kunnen ontzorgen door werkzaamheden van hen over te nemen. Cecill, de man die achter de schermen helpt in de techniek, samen met Christian, zie ik niet regelmatig op kantoor, maar gelukkig spreek ik hen geregeld telefonisch.

 

Mijn eerste maand

Ik ben overstelpt met heel veel info, van hoe het bedrijf ontstaan is tot waar het nu staat. Ook heb ik al veel mogen leren over de website en de klanten. De posts op social media heb ik op mij genomen en de eerste demo-omgevingen voor nieuwe potentiele klanten heb ik ook al uit mogen rollen. Verder heb ik al een aantal contracten mogen opmaken en zelfs een opzet gemaakt voor een nieuw contract. Tevens probeer ik op zowel facilitair gebied als op administratief gebied het voor een iedereen zo efficiënt en plezierig mogelijk te maken. Naarmate de tijd vordert, zal ik meer bekend zijn met de systemen en programma’s waar wij mee werken, waardoor ik hier nog meer in kan betekenen.

 

Toekomst

ISO2HANDLE is een snel groeiend bedrijf met veel potentie en ik hoop met dit team mee te mogen groeien tot de grootste en beste van Nederland.

Ik hoop je graag een keer tegen te komen, in de wandelgangen, tijdens een demo of op een andere manier.

 

Met vriendelijke groeten,

Jacqueline Gerritsen,
officemanager.