Klant portal

Uw eigen ISO2HANDLE omgeving

Welkom

Beste ISO2HANDLE gebruiker, iedere ISO2HANDLE gebruiker werkt in een eigen omgeving.
Om op deze omgeving in te loggen heeft u van uw consultant een link ontvangen met daarnaast een gebruikersnaam en wachtwoord.
Deze link begint met https://_____.cloud.iso2handle.com.

Indien u de juiste link niet meer heeft kunt u contact opnemen met uw partner. En als u er echt niet uit komt dan helpen wij u graag. Bel ons dan op telefoon nummer +31(0)853011772 of stuur een e-mail naar info@iso2handle.nl.

Arbiq

Venlo

Arbiq is een adviesbureau op het gebied van kwaliteit, veiligheid en asbest problematiek. Ikzelf ben veiligheidskundige en asbest deskundige en werk sinds 1998 zelfstandig in de begeleiding van voornamelijk MKB bedrijven op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Sinds ca. 15 jaar zijn certificering op het gebied van asbest verwijderen en aanverwante asbest vraagstukken ook tot mijn werk gaan behoren. Ik streef altijd naar een pragmatische / praktische aanpak, hierbij zoveel mogelijk uitgaande van de kennis en kunde die reeds bij een bedrijf aanwezig is, ik zie veel meerwaarde in persoonlijk contact en maatwerk aanpak.

BTConsul

Beverwijk

BTCONSUL assisteert en ontzorgt op gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM). Dit doen wij met professionele en gecertificeerde medewerkers die uitdagingen aangaan en altijd zoeken naar een pragmatische oplossing. Met ons kunt u rekenen op een gedegen advies en projectmatige aanpak.

Kwaliteitshandboek.shop

Deventer

ROWIQ Advies helpt organisaties met het beantwoorden van kwaliteitsvraagstukken. Niet alleen ten aanzien van producten/processen en diensten, maar ook bij het stroomlijnen van processen op het gebied van kwaliteitsmanagement.Een onafhankelijke adviesorganisatie op het gebied van kwaliteitszorg die u vanuit jarenlange ervaring en een praktische benadering begeleidt en ondersteunt bij kwaliteitsvraagstukken.

Provison

Utrecht

Provison staat voor praktische invulling van Kwaliteit, Veiligheid, Milieu en MVO. Wij helpen u bij opzetten, certificeren en onderhoud van uw managementsysteem

Pragmatiq

Zoetermeer

U zoekt werkbare oplossingen voor het optimaliseren van uw bedrijfsvoering? Onze pragmatisten staan voor u klaar! Onze diensten bieden wij aan vanuit ons integraal procesmanagement model, op het gebied van business procesmanagement (BPM i.c.m. ECM), performance management (BI) en een combinatie van beide vakgebieden in business process intelligence (BPI).

BREATHE-IT

Goes

BREATH-IT is een faciliterende organisatie die zich richt op het digitaliseren van bedrijfsprocessen. BREATH-IT promoot het gebruik van ISO2HANDLE door de bij ons aangesloten organisatie- en adviesbureaus (o.a. Adesco BV, Aquadrant BV en Kwaliteitsloods). Zij hebben Middel- en Hoger veiligheid-, organisatie en milieukundigen in dienst en adviseren een breed scala aan bedrijven in deze vakgebieden. Tevens begeleiden ze bedrijven om te voldoen aan o.a. ISO en NEN-EN normeringen, MvO, BRL ’s, HACCP en VCA/VCU. Wij zijn er van overtuigd dat systemen vooral bedrijfsprocessen moeten ondersteunen en niet op zichzelf moeten staan. De adviseurs van Adesco BV en Aquadrant BV helpen u graag om vanuit deze filosofie uw bedrijf door te lichten en te ondersteunen.

Steeds Verbeteren

Makkum

Kwaliteitsmanagement omvat al die activiteiten die een organisatie realiseert met betrekking tot de aanpak en borging van kwaliteit. De kern van kwaliteitsmanagement is het steeds verbeteren van processen en producten/diensten en het bieden van structuur voor groei en ontwikkeling. Om structuur te bieden aan kwaliteitsmanagement geven diverse ISO-normen en richtlijnen een helder raamwerk. Gaat u als MKB-er aan de slag met ISO-normen en heeft u ondersteuning nodig? Of bent u op zoek naar een Functionaris Gegevensbescherming (FG/DPO)? Ik help u graag, want mijn belangrijkste drijfveer is het steeds verbeteren van de kwaliteit van uw onderneming! Mijn werkwijze is helder, praktisch en resultaatgericht. Samen met u ga ik op zoek naar werkbare en duurzame oplossingen die passen bij uw onderneming.

Octant QHSSE Solutions

Spijkenisse

Octant Veiligheids- & Risicomanagement is een landelijk opererend bedrijfskundig adviesbureau gespecialiseerd in het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van digitale managementsystemen voor kwaliteit, veiligheid, beveiliging en milieu. Onze gekwalificeerde adviseurs ondersteunen bedrijven en instellingen wanneer zij moeten voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving en/of willen voldoen aan (inter-)nationale normen of modellen

Bureau Marjos Leroy

Nunspeet

Bureau Marjos Leroy is een organisatie adviesbureau op het gebied van managementsystemen. Bij de uitvoering van onze dienstverlening gaan wij uit van: - Uw business als basis voor het managementsysteem - De verbinding tussen strategie en operatie in uw organisatie - Het managementsysteem is een logisch onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden

Storm veiligheidsprofessionals

Leeuwarden

Bij Storm veiligheidsprofessionals staat de BHV in het teken van competenties. Volgens de ARBO wet moet u kunnen aantonen competent te zijn om BHV-taken uit te voeren. Middels onze competentiegerichte opleiding stappen wij af van de klassieke BHV-trainingen en zullen uw medewerkers in staat zijn om de basisvaardigheden uit te voeren. Samen met uw organisatie worden vanuit uw RI&E BHV scenario’s beschreven, op basis van restrisico’s. Met deze realistische scenario’s trainen wij binnen uw bedrijf zodat uw BHV-organisatie de basisvaardigheden direct in de praktijk kan toepassen. Het aanleren van theoretische kennis wordt door Storm via E-Learning aangeboden. De cursist kan zijn eigen tempo bepalen. Hierdoor wordt de competentiegerichte opleiding BHV efficiënt en reduceert deze uw opleidingskosten.

SOCO Managementsystemen

DEVENTER

SOCO Managementsystemen is een oplossingsgericht adviesbureau met betrekking tot de implementatie van managementsystemen. Als zelfstandig KAM-adviseur ondersteun ik een diverse groep aan bedrijven met het adviseren, begeleiden, opzetten en onderhouden van KAM-systemen.

Pro-aQt BV

Bavel

Kleemans is een maatschappelijk betrokken, middelgroot oganisatieadviesbureau. Wij werken in Nederland en België. Wij hebben expertise op het gebied van integrale bedrijfsvoering, kwaliteitsmanagement en certificeringsbegeleiding. Daarmee helpen wij de ondernemer met Bewust Beter Ondernemen en het oplossen van organisatievraagstukken. Dit doen we in Nederland vanuit onze vestiging in Bavel en in België vanuit onze vestiging in Evergem. Indien u meer wilt weten over onze Belgische activiteiten kunt u contact opnemen met onze Belgische Zaakvoerder Bartel Debbaut. U kunt ook kijken op de website van Kleemans BVBA.

Pintegrated

Nieuwegein

Pintegrated bundelt 25 jaar ervaring in het optimaliseren van (team)prestaties. Dit doen door te zorgen voor een goede afstemming tussen systemen, mensen en organisaties. Dus: efficiënt ingericht procesmanagement en effectief gedragsverandering.

ComplianceStack

Almelo

AAJ Advies

Ottersum

wij brengen veiligheid naar een nieuw niveau De missie van AAJ advies is om onze relaties te ondersteunen op het gebied van veiligheid, gezondheid en kwaliteit ter bevordering van de duurzaamheid, veiligheid en efficiency van uw organisatie. Onze adviseurs zijn uw coach en begeleiden u in het continue verbeteren van het gedrag van uw medewerkers en het (veiligheids-)beleid van uw organisatie.

Coöperatie Ikas C.I.T.O. ua

Dronten

Al vanaf de oprichting in 1997 is Ikas altijd een familiebedrijf gebleven. Van oorsprong, lag de focus met name op het keuren en inspecteren van arbeidsmiddelen in Nederland. Tegenwoordig vinden de activiteiten van Ikas ook buiten de grenzen van Nederland plaats en is er een diversiteit van diensten ontstaan. De kracht van onze organisatie wordt in zeer hoge mate bepaald door onze mensen. De kwaliteit en service van onze diensten zijn gebaseerd op de kennis, kunde en inzet van al onze medewerkers, die met veel passie, -ieder in zijn/haar eigen specialisme- sterk betrokken zijn bij onze organisatie. Wat de vorige generatie voor ons heeft opgebouwd wordt door ons gekoesterd en gerespecteerd om gezamenlijk verder te bouwen aan een gezonde en zekere toekomst.

Ovezo

Werkendam

Als jij je organisatie naar een hoger plan wil tillen, gaat dit jou ècht helpen! Ovezo heeft een uniek 2-daags traject ontwikkeld waarin jij "jouw praktijk een enorme kwaliteitsboost geeft”. Dit leidt er gelijk toe dat jij aan de belangrijkste contractvoorwaarden van de gemeente in jouw regio voldoet. Daarmee snijdt het mes aan twee kanten. Je zet je praktijk echt op de kaart en als je een contract met de gemeentes in jouw regio wil, ben je ook daarin een grote stap dichterbij.

ELO Quality

Gouda

Advies, ondersteuning, training aan bedrijven en organisaties voor het opzetten en implementeren, onderhouden, beheren en coördineren van kwaliteitszorg- en managementsystemen. Uitvoeren van audits.

Johannes Adviesburo

Stadskanaal

Johannes Adviesburo verzorgt opleidingen & trainingen en geeft advies aan bedrijven, instellingen en particulieren. Wij verzorgen diverse opleidingen op het gebied van veiligheid, o.a.; BHV (ook Code 95), VCA (B-VCA, VCA-VOL, VCA-VIL, ook Code 95), EHBO (ook EHB(S)O en EHAK), Veiligheidstrainingen (o.a. veilig werken met heftruck/hoogwerker), Johannes Adviesburo heeft opleidingslocaties in Stadskanaal, Emmen, Heerenveen, Groningen en Delfzijl, maar uiteraard zijn deze opleidingen óók incompany te volgen op uw eigen locatie(s)!

Audit en Quality Solutions

Huissen

Audit Quality Solutions streeft ernaar om een hoogwaardig dienstverlener en intermediair te zijn bij certificatieproces (VCA ** 2008/5.1 serie, ISO 9001 serie, ISO 14001 serie, ISO 18001 serie OHSAS safety & health, IIP Investors in People en specifieke branchecertificatie) voor bedrijven en instellingen.

Protify

Utrecht

Protify biedt ondersteuning bij certificeringen van verschillende normen. Hieronder een greep uit de normen waar we veel ervaring mee hebben. Wij helpen onze klanten met een op maat gemaakt programma wat past bij hun specifieke vraag. Zowel voor advies, begeleiding en uitvoering.

Kenniscentrum veiligheid 365

Breda

Kenniscentrum Veiligheid 365 is hét loket voor ondernemers die advies en ondersteuning zoeken van professionals bij het verbeteren van de veiligheid op de werkplek en de kwaliteit van hun organisatie. Onze missie is simpel; ondernemers op een laagdrempelige, eenvoudige en doeltreffende wijze toegang bieden tot deze professionals.

ICT Institute

Utrecht

ICT Institute (ICTI BV) is an IT advisory firm with expertise in agile, security and software quality. We have a team of experts that work together in small teams. To keep our knowledge up to date, we are hiring talented people, work together with freelancers, share knowledge in talks and lectures, have an English and Dutch blog and learn from our projects.

Laskaridis and partners

ATHENS

GDPR TEAM is a multidisciplinary team of Lawyers and IT experts, specializing in the field of personal data protection. The company was established through the partnership between two Law Firms (Emmanuel Laskaridis and associates in Athens, Greece and Stefanos Topalis and associates in Thessaloniki, Greece) in order to provide all of the necessary compliance services for the new General Data Protection Regulation. The network of our partners operates in the largest cities of Greece by providing compliance services to legal entities governed by public and private law. We also conduct training programs for executives in the maritime sector, healthcare and tourism industries, as well as educational seminars for Data Protection Officers.

Proma-consulting

Amersfoort

Merkt u dat uw bedrijf niet goed loopt of lijkt u stil te staan? Zitten uw medewerkers niet allemaal op de goede plek of ontbreekt het aan teamgeest of leiderschap? Wilt u de interne processen beter op elkaar aan laten sluiten en zo een hoger rendement halen? ProMa Consulting helpt om elk bedrijf en elk project ‘in control’ te krijgen en te houden.

Top management consultants

Rotterdam

Since 1989, TOP Advies has selected the right people, methods and means to achieve impact together with our customers, to really achieve something. TOP’s expertise lies at the heart of the organization; the core business and the optimal support of the staff departments. Together we translate your ambitions into clear policy, visible risk & process management and ultimately a smooth and effective operational process.