Frontend (React/NODE) developer gezocht

Functie: frontend (React) developer 
Per direct, fulltime 

Jij bent een frontend (React) developer met gevoel voor design en UX. Je wordt enthousiast van cutting edge technieken als React (Native) en Redux, en je kent de laatste ES proposals al uit je hoofd voordat Babel ze transpileert. Waarschijnlijk bestaat je setup uit Atom of Sublime Text ondersteund met linters, wordt je code getest door Mocha en gebundeld door Webpack. Of misschien zit je in een andere hoek van web development en wil je dit supergraag leren.

 

Functie-eisen

  • guru op het gebied van HTML, CSS en JavaScript
  • ervaring met React, Sass/PostCSS/cssnext, webpack of vergelijkbaar
  • gevoel voor design en UX
  • een goed gevuld GitHub-profiel is een pré
  • open source-minded
  • leergierig, je volgt de laatste trends in webtechniek

 

ISO2HANDLE

Bij ISO2HANDLE werken we open en oprecht samen met onze klanten, gebruikers en externe leveranciers. Iedereen draagt voor de volle 100% bij vanuit zijn eigen expertise. Plezier is belangrijk, zowel met elkaar als met onze klanten. Dit plezier combineren we met perfectionisme en vakwerk; dat zie je terug in onze producten en diensten. Wij volgen niet de gebaande paden en zullen altijd beslissingen nemen die gericht zijn op vooruitgang en verbetering!

We bieden een breed scala aan mogelijkheden binnen de certificatie branch. Daarbij willen we de hedendaagse technieken en mogelijkheden optimaal benutten. Ons ontwerp speelt daarbij een cruciale rol: wij willen onze informatie zo visueel en eenvoudig mogelijk aanbieden. Dit alles met maar één doel: een zo prettig mogelijke ervaring bieden aan onze gebruikers.

Bij ISO2HANDLE bieden we je een fulltime functie met een goed salaris en goede voorwaarden. Je komt werken in een leuk team waarin we graag van elkaar leren en er altijd ruimte is voor jouw input.