Find your consultant

Find a consultant in your area

Audit en Quality Solutions

Huissen

Audit Quality Solutions streeft ernaar om een hoogwaardig dienstverlener en intermediair te zijn bij certificatieproces (VCA ** 2008/5.1 serie, ISO 9001 serie, ISO 14001 serie, ISO 18001 serie OHSAS safety & health, IIP Investors in People en specifieke branchecertificatie) voor bedrijven en instellingen.

Safety analyse

Nieuw-Amsterdam

Uw veiligheidsvraagstukken zijn verbonden aan specifieke situaties in uw onderneming. Safety Analyse is daarvoor uw partner. Met de kennis die u en wij gezamenlijk in huis hebben, komen we tot technisch hoogwaardige oplossingen voor uw bedrijf. Of het nu gaat om de chemische-, voedings- of procesindustrie wij ondersteunen u graag.

ICT Institute

Amsterdam

ICT Institute (ICTI BV) is an IT advisory firm with expertise in agile, security and software quality. We have a team of experts that work together in small teams. To keep our knowledge up to date, we are hiring talented people, work together with freelancers, share knowledge in talks and lectures, have an English and Dutch blog and learn from our projects.

Proma-consulting

Amersfoort

Merkt u dat uw bedrijf niet goed loopt of lijkt u stil te staan? Zitten uw medewerkers niet allemaal op de goede plek of ontbreekt het aan teamgeest of leiderschap? Wilt u de interne processen beter op elkaar aan laten sluiten en zo een hoger rendement halen? ProMa Consulting helpt om elk bedrijf en elk project ‘in control’ te krijgen en te houden.

Damstra consult

Amsterdam

Wij staan garant voor een betrouwbaar consult met een helder advies!

Pragmatiq

Zoetermeer

U zoekt werkbare oplossingen voor het optimaliseren van uw bedrijfsvoering? Onze pragmatisten staan voor u klaar! Onze diensten bieden wij aan vanuit ons integraal procesmanagement model, op het gebied van business procesmanagement (BPM i.c.m. ECM), performance management (BI) en een combinatie van beide vakgebieden in business process intelligence (BPI).

AAJ Advies

Ottersum

wij brengen veiligheid naar een nieuw niveauDe missie van AAJ advies is om onze relaties te ondersteunen op het gebied van veiligheid, gezondheid en kwaliteit ter bevordering van de duurzaamheid, veiligheid en efficiency van uw organisatie.Onze adviseurs zijn uw coach en begeleiden u in het continue verbeteren van het gedrag van uw medewerkers en het (veiligheids-)beleid van uw organisatie.

Stimular

Rotterdam

Stichting Stimular vertaalt de groeiende vraag om duurzaamheid naar praktische instrumenten en werkwijzen voor MKB-bedrijven, brancheverenigingen, overheidsorganisaties en zorgaanbieders.

Johannes Adviesburo

Stadskanaal

Johannes Adviesburo verzorgt opleidingen & trainingen en geeft advies aan bedrijven, instellingen en particulieren. Wij verzorgen diverse opleidingen op het gebied van veiligheid, o.a.; BHV (ook Code 95), VCA (B-VCA, VCA-VOL, VCA-VIL, ook Code 95), EHBO (ook EHB(S)O en EHAK), Veiligheidstrainingen (o.a. veilig werken met heftruck/hoogwerker), Johannes Adviesburo heeft opleidingslocaties in Stadskanaal, Emmen, Heerenveen, Groningen en Delfzijl, maar uiteraard zijn deze opleidingen óók incompany te volgen op uw eigen locatie(s)!

Bureau Marjos Leroy

Nunspeet

Bureau Marjos Leroy is een organisatie adviesbureau op het gebied van managementsystemen.Bij de uitvoering van onze dienstverlening gaan wij uit van: - Uw business als basis voor het managementsysteem - De verbinding tussen strategie en operatie in uw organisatie - Het managementsysteem is een logisch onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden

IKAS

Dronten

Al vanaf de oprichting in 1997 is Ikas altijd een familiebedrijf gebleven. Van oorsprong, lag de focus met name op het keuren en inspecteren van arbeidsmiddelen in Nederland. Tegenwoordig vinden de activiteiten van Ikas ook buiten de grenzen van Nederland plaats en is er een diversiteit van diensten ontstaan. De kracht van onze organisatie wordt in zeer hoge mate bepaald door onze mensen. De kwaliteit en service van onze diensten zijn gebaseerd op de kennis, kunde en inzet van al onze medewerkers, die met veel passie, -ieder in zijn/haar eigen specialisme- sterk betrokken zijn bij onze organisatie. Wat de vorige generatie voor ons heeft opgebouwd wordt door ons gekoesterd en gerespecteerd om gezamenlijk verder te bouwen aan een gezonde en zekere toekomst.

Bureau IN FOCUS

Hoogeveen – Amsterdam

Adviesbureau op het gebied van certificering, Arbowet- en regelgeving

SOCO Managementsystemen

DEVENTER

SOCO Managementsystemen is een oplossingsgericht adviesbureau met betrekking tot de implementatie van managementsystemen. Als zelfstandig KAM-adviseur ondersteun ik een diverse groep aan bedrijven met het adviseren, begeleiden, opzetten en onderhouden van KAM-systemen.

Provison

Utrecht

Provison staat voor praktische invulling van Kwaliteit, Veiligheid, Milieu en MVO. Wij helpen u bij opzetten, certificeren en onderhoud van uw managementsysteem

Kenniscentrum veiligheid 365

Breda

Kenniscentrum Veiligheid 365 is hét loket voor ondernemers die advies en ondersteuning zoeken van professionals bij het verbeteren van de veiligheid op de werkplek en de kwaliteit van hun organisatie.Onze missie is simpel; ondernemers op een laagdrempelige, eenvoudige en doeltreffende wijze toegang bieden tot deze professionals.

Kwaliteitshandboek.shop

Deventer

ROWIQ Advies helpt organisaties met het beantwoorden van kwaliteitsvraagstukken. Niet alleen ten aanzien van producten/processen en diensten, maar ook bij het stroomlijnen van processen op het gebied van kwaliteitsmanagement.Een onafhankelijke adviesorganisatie op het gebied van kwaliteitszorg die u vanuit jarenlange ervaring en een praktische benadering begeleidt en ondersteunt bij kwaliteitsvraagstukken.

Laskaridis and partners

ATHENS

GDPR TEAM is a multidisciplinary team of Lawyers and IT experts, specializing in the field of personal data protection. The company was established through the partnership between two Law Firms (Emmanuel Laskaridis and associates in Athens, Greece and Stefanos Topalis and associates in Thessaloniki, Greece) in order to provide all of the necessary compliance services for the new General Data Protection Regulation. The network of our partners operates in the largest cities of Greece by providing compliance services to legal entities governed by public and private law. We also conduct training programs for executives in the maritime sector, healthcare and tourism industries, as well as educational seminars for Data Protection Officers.